Τεχνικός Βιομηχανικού Εξοπλισμού

Ειδικότητα

Η συντήρηση βιομηχανικού εξοπλισμού συνδυάζει μια σειρά δραστηριοτήτων, η εκτέλεση των οποίων απαιτεί το 100% της απόδοσης των διαφόρων εξοπλισμών, μηχανών, εγκαταστάσεων κλπ.

Αυτή η υπηρεσία είναι ανεκτίμητη σε κάθε βιομηχανία. Για αυτόν το λόγο είναι απαραίτητο να υπάρχουν τεχνικοί καταρτισμένοι στην βιομηχανική συντήρηση.

Με το Πρόγραμμα Σπουδών Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί, μπορείς να εργαστείς σε βιομηχανίες σαν τεχνικός συντήρησης.

Η ΚΟΡΕΛΚΟ έχει δεσμευθεί να παρέχει αυτή την κατάρτιση με το Πρόγραμμα Σπουδών Συντηρητής Η/Μ Εγκαταστάσεων, ευνοώντας έτσι την είσοδο νέων ατόμων στην αγορά εργασίας.

Οι λόγοι για τους οποίους σου πρέπει να ξεκινήσεις το Πρόγραμμα ΣπουδώνΒιομηχανικοί Αυτοματισμοί είναι πολλοί:

  • Οι επαγγελματίες στην βιομηχανική συντήρηση είναι απολύτως αναγκαίοι σήμερα. Η κατάλληλη βιομηχανική συντήρηση, τείνει να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των εμπορευμάτων, βοηθάει τον μηχανολογικό εξοπλισμό να αποκτήσει μια αποδεκτή απόδοση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας παράλληλα τον αριθμό των παραγόμενων προβληματικών προϊόντων.
  • Με αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσεις γνώσεις βιομηχανικής συντήρησης που είναι ουσιώδεις για να κυριαρχήσεις σε αυτούς τους τομείς: Ηλεκτρική ενέργεια, αυτοματισμοί, προγραμματιζόμενα ρομπότ, μηχανολογία κλπ. διευρύνοντας έτσι το επαγγελματικό μέλλον σου και όλα τα απαιτούμενα προσόντα για την ανάπτυξη του επαγγέλματος του Τεχνικού Βιομηχανικής Συντήρησης.
  • Για να φέρεις εις πέρας το πρόγραμμα, θα μπορείς να στηρίζεσαι στο διδακτικό υλικό, στην καθοδηγούμενη μεθοδολογία, στον καθηγητή που θα λύνει της απορίες σου, στον εκπαιδευτή εργαστηρίων σου και στην προσωπική παρακολούθηση της προόδου σου.
  • Αξιολογούμε τις γνώσεις που αποκτάς κατά την διάρκεια των σπουδών σου.
  • Ο καθηγητής σου σε κατευθύνει ώστε να πραγματοποιήσεις κάποια επαναληπτικά τεστ, και μαζί να αξιολογήσετε την πρόοδό σου.

Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι η σημερινή βιομηχανία έχει ανάγκη από επαγγελματίες οι οποίοι έχουν πολλές γνώσεις και εμπειρία στις διάφορες ειδικότητες που εμπλέκονται με την συντήρηση βιομηχανικού εξοπλισμού και πραγματοποίησε αυτό το πρόγραμμα σπουδών!

Θέλεις μια εγγυημένη επαγγελματική καριέρα γεμάτη επιτυχία;

Με Πρόγραμμα Σπουδών Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί θα το πετύχεις!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων