Στέλεχος Πωλήσεων

Ειδικότητα

Ένα από τα επαγγέλματα που είναι περιζήτητα στην αγορά εργασίας είναι και το στέλεχος πωλήσεων. Τα στελέχη πωλήσεων είναι εκπαιδευμένα σε τεχνικές μάρκετινγκ και πωλήσεων και αποτελούν τον πιο σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα μιας επιχείρησης. Το στέλεχος πωλήσεων πρέπει να αναπτύσσει σωστή στρατηγική, να ξεπερνάει τα εμπόδια, να ενημερώνεται για τον ανταγωνισμό και να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Με το πρόγραμμα σπουδών «Στέλεχος Πωλήσεων» θα λάβετε πλήρη εκπαίδευση όσον αφορά στην Τεχνική των Πωλήσεων. Θα εκπαιδευτείτε σε αρχές που σχετίζονται με το Μάρκετινγκ και την εμπορική δραστηριότητα, εξετάζοντας τιςΤεχνικές και τα Εργαλεία του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων.

Θα εισαχθείτε στην έννοια των Προϊόντων και των Υπηρεσιών, θα μάθετε για τις Τιμές και τις Μεταβλητές από τις οποίες επηρεάζονται και θα λάβετε γνώσεις για τις Τεχνικές Πωλήσεων και Διαπραγμάτευσης. Επιπλέον, θα διδαχθείτε τις μεθόδους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών, τον τρόπο διαφήμισής τους και θα αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με το Νομικό Πλαίσιο της Δραστηριότητας ενός Πωλητή ή μιας Ομάδας Πωλήσεων.

Μερικές από τις ενότητες που θα καλυφθούν είναι οι παρακάτω:

 • Συμβάσεις και συστήματα ανταμοιβών
 • Ανάλυση της αγοράς και ανταγωνισμού
 • Τα στάδια πριν την πώληση
 • Τεχνικές πωλήσεων και διαπραγμάτευσης
 • Στοιχεία ψυχολογίας που επηρεάζουν την διαπραγμάτευση
 • Πως επιτυγχάνεται η πώληση
 • Η συμπεριφορά μετά το κλείσιμο της πώλησης

Έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών, θα αισθανθείτε σίγουροι για τις ικανότητές σας ως επαγγελματίας πωλητής και θα μπορείτε να επιτυγχάνετε πιο εύκολα το κλείσιμο μιας πώλησης. Γνωρίζοντας ότι ο πωλητής μπορεί να απασχοληθεί εύκολα στους περισσότερους κλάδους, το πρόγραμμα αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά πιο εύκολα και να εξελιχθείτε μέσα σε αυτήν λόγω των επικοινωνιακών ικανοτήτων που θα αποκτήσετε.

Αν επιθυμείτε να κάνετε μία επιτυχημένη καριέρα στις πωλήσεις, η μοναδική προϋπόθεση είναι η εγγραφή σας! Και όσο για τα δίδακτρα; Η ΚΟΡΕΛΚΟ, στηριζόμενη στις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο και οι web τεχνολογίες, έχει εξασφαλίσει για σένα το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Κτίριο

  Δηλώστε Ενδιαφέρον:

  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων