Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας

Ειδικότητα

Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας

Γίνε κι εσύ επαγγελματίας  διαχειριστής ακίνητης περιουσίας, λάβε τις απαραίτητες γνώσεις και εφάρμοσέ τες στην αγορά του Real Estate. Ο κτηματομεσίτης είναι ο επαγγελματίας που διαχειρίζεται οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή (αγοραπωλησία, μίσθωση) με κύριο αντικείμενο την ακίνητη περιουσία. Εφαρμόζει εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές πωλήσεων, κατευθύνει με ακρίβεια και συνέπεια τον πελάτη του. Γνωρίζει απόλυτα τη νομοθεσία που διέπει την Ελληνική κτηματαγορά, κλείνει ευνοϊκές συμφωνίες προς όφελος του πελάτη του, ελέγχει τη αγορά ακίνητης περιουσίας, ενημερώνεται, προσαρμόζεται και εξελίσσεται με βάση τις νέες τάσεις τις αγοράς κάθε φορά.

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο την επιμέρους εκπαίδευση σε θέματα διαχείρισης περιουσίας, αλλά και διαχείρισης ανθρώπινων σχέσεων. Απευθύνεται σε νέους άνευ επαγγελματικής εμπειρίας που θα ήθελαν να αποκτήσουν γνώσεις προκειμένου να εξασκήσουν τα επάγγελμα του κτηματομεσίτη προβάλλοντας ένα άρτιο επαγγελματικό προφίλ καθώς και σε επαγγελματίες μεσίτες που θα ήθελαν να αναπτύξουν- εξελίξουν τις επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές τους δεξιότητες με σκοπό να αναβαθμίσουν την ποιότητα της δουλειάς τους καθώς και να μεγιστοποιήσουν τις οικονομικές απολαβές τους.

Ως Επαγγελματίας μεσίτης ακινήτων μπορείς να έχεις ένα ευρύ φάσμα απασχόλησης στον τομέα της ακίνητης περιουσίας. Έχεις την δυνατότητα να εργαστείς ως ελεύθερος επαγγελματίας, ακόμη και σας στέλεχος επιχειρήσεων με αντικείμενο την ακίνητη περιουσία. Πιο συγκεκριμένα θα μπορείς:

  • Να ανοίξεις το δικό σου γραφείο σαν ελεύθερος επαγγελματίας με αμέτρητες προοπτικές εξέλιξης
  • Να εργαστείς σε μεγάλες κτηματομεσιτικές εταιρείες ακόμη και πολυεθνικές με αντικείμενο την ακίνητη περιουσία και προοπτικές εξέλιξης σε Ελλάδα και εξωτερικό
  • Να εργαστείς σε κτηματομεσιτικά γραφεία, τεχνικές ή ασφαλιστικές εταιρείες
  • Να αναζητήσεις εργασία σε εταιρείες αγοραπωλησίας ακινήτων Τραπεζών

Γίνε κι εσύ επαγγελματίας Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας και έλα στον διαχρονικά επικερδή χώρο του Real Estate!

Μαθήματα
Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων