Σεμινάρια PLC

Ειδικότητα

Η βιομηχανική παραγωγή συνδυάζει μια σειρά δραστηριοτήτων, η εκτέλεση των οποίων απαιτεί τη λειτουργία μεγάλου αριθμού αυτοματοποιημένων εξοπλισμών, μηχανών, εγκαταστάσεων κλπ.

Η κατανόηση της λειτουργίας των αυτοματοποιημένων συσκευών με PLC και οι γνώσεις προγραμματισμού, συντήρησης και επισκευής τους είναι μια υπηρεσία ανεκτίμητη σε κάθε βιομηχανία. Για αυτόν το λόγο είναι απαραίτητο να υπάρχουν επαρκώς καταρτισμένοι τεχνικοί αυτοματισμού με γνώσεις προγραμματισμού PLC.

Με τα Σεμινάρια Προγραμματισμού PLC, μπορείς να εργαστείς σε βιομηχανίες ως μηχανικός αυτοματισμού και συντήρησης αυτοματοποιημένων εξοπλισμών και εγκαταστάσεων.

Η ΚΟΡΕΛΚΟ έχει δεσμευθεί να παρέχει αυτή την κατάρτιση με τα Σεμινάρια Προγραμματισμού PLC, ευνοώντας έτσι την είσοδο νέων ατόμων στην αγορά εργασίας.

Οι λόγοι για τους οποίους σου πρέπει να ξεκινήσεις τα Σεμινάρια Προγραμματισμού PLC είναι πολλοί:

  • Οι επαγγελματίες στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς με γνώσεις προγραμματισμού PLC, αυτοματισμού και συντήρησης είναι απολύτως αναγκαίοι σήμερα. Η τεχνογνωσία τους αυξάνει την απόδοση του βιομηχανικού εξοπλισμού παρατείνει τη διάρκεια ζωής των εμπορευμάτων, βοηθάει τις μηχανές να πετύχουν μια αποδεκτή απόδοση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας παράλληλα τον αριθμό των παραγόμενων προβληματικών προϊόντων.
  • Με αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσεις γνώσεις προγραμματισμού PLC όπως βέβαια και αυτοματισμού και βιομηχανικής συντήρησης που είναι ουσιώδεις για να κυριαρχήσεις σε αυτούς τους τομείς: Ηλεκτρική ενέργεια, προγραμματιζόμενα ρομπότ, μηχανολογία κλπ. διευρύνοντας έτσι το επαγγελματικό μέλλον σου και όλα τα απαιτούμενα προσόντα για την ανάπτυξη του επαγγέλματος του Προγραμματιστή PLC.
  • Για να φέρεις εις πέρας το πρόγραμμα, θα μπορείς να στηρίζεσαι στο διδακτικό υλικό, στην καθοδηγούμενη μεθοδολογία, στον καθηγητή που θα λύνει της απορίες σου, στον εκπαιδευτή εργαστηρίων σου και στην προσωπική παρακολούθηση της προόδου σου.
  • Αξιολογούμε τις γνώσεις που αποκτάς κατά την διάρκεια των σπουδών σου.
  • Ο καθηγητής σου σε κατευθύνει ώστε να πραγματοποιήσεις κάποια επαναληπτικά τεστ, και μαζί να αξιολογήσετε την πρόοδό σου.

Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι η σημερινή βιομηχανία έχει ανάγκη από επαγγελματίες οι οποίοι έχουν πολλές γνώσεις και εμπειρία στις διάφορες ειδικότητες που εμπλέκονται με τον αυτοματισμό και την συντήρηση βιομηχανικού εξοπλισμού και πραγματοποίησε αυτό το πρόγραμμα σπουδών!

Θέλεις μια εγγυημένη επαγγελματική καριέρα γεμάτη επιτυχία;

Με τα Σεμινάρια Προγραμματισμού PLC θα το πετύχεις!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων