Δωρεάν Εκπαίδευση CCNA

Λάβε Μέρος Στην Κλήρωση


Η ΚΟΡΕΛΚΟ πάντα σε επαφή με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας προσφέρει το πρόγραμμα σπουδών CCNA – Cisco Certified Network Associate
δωρεάν σε τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν στην κλήρωση.

Για να λάβεις μέρος συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31/5/2021 και τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στη σελίδα της ΚΟΡΕΛΚΟ στο Facebook.

Η πιστοποίηση Cisco Certified Network Associate (CCNA) της Cisco αποτελεί το ισχυρότερο επαγγελματικό εφόδιο στον τομέα των δικτύων υπολογιστών. Η ύλη του προγράμματος ξεκινά από τις θεμελιώδεις αρχές δικτύων και φτάνει σε προηγμένες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών του CCNA, ο κάτοχός του θα είναι ικανός να εγκαταστήσει και να παραμετροποιήσει τοπικά δίκτυα (LANs), δίκτυα ευρείας περιοχής (WANs) και υπηρεσίες πρόσβασης σε δίκτυα υπολογιστών (DNS, DHCP). Η σημαντικότερη όμως δεξιότητα που αποκτά είναι η δυνατότητα configuration Cisco συσκευών (Routers και Catalyst Switches) μέσω του Cisco IOS.

Παρακολούθησε το πρόγραμμα σπουδών CCNA-Cisco Certified Network Associate και απόκτησε την πιστοποίηση της Cisco Systems. Με αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα κατανοήσεις τις λειτουργίες των τοπικών δικτύων. Θα αποκτήσεις τη δυνατότητα τόσο να εφαρμόσεις και να αναπτύξεις τοπικά δίκτυα σε μια εταιρεία όσο και να μάθεις τον αποτελεσματικότερο τρόπο διαχείρισης και συντήρησής τους.

Αν έχεις βασικές γνώσεις στο hardware και στα δίκτυα, μπορείς να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα σπουδών του CCNA – Cisco Certified Network Associate και να αποκτήσεις μια ισχυρή πιστοποίηση – εφόδιο για την επαγγελματική σου ανέλιξη στον τομέα της διαχείρισης δικτύων και των επικοινωνιών μέσω Ίντερνετ.

Με αυτό το σεμινάριο θα κατανοήσεις τις λειτουργίες των τοπικών δικτύων. Θα αποκτήσεις τη δυνατότητα τόσο να εφαρμόσεις και να αναπτύξεις τοπικά δίκτυα σε μια εταιρεία όσο και να μάθεις τον αποτελεσματικότερο τρόπο διαχείρισης και συντήρησής τους.

Διάρκεια σεμιναρίου: 5 μήνες

Κτίριο

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.