Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Βασική Εισαγωγή στην Ναυτοσύνη
/var/www/vhosts/korelko.gr/httpdocs/wp content/uploads/2017/08/shutterstock 604413611

Βασική Εισαγωγή στην Ναυτοσύνη

 

Με το πρόγραμμα «Βασική Εισαγωγή στην Ναυτοσύνη» της ΚΟΡΕΛΚΟ, θα αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται για να εισέλθεις στο ναυτικό επάγγελμα.

 

Το πρόγραμμα σπουδών θα σε εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεται κάποιος που ενδιαφέρεται να ξεκινήσει μια νέα καριέρα, καθώς η ανεργία οδηγεί πολλούς προς αυτό τον δρόμο. Επιπρόσθετα, η πρόθεση των ελλήνων εφοπλιστών να εμπιστευτούν τα πλοία τους ξανά σε έλληνες ναύτες, βοηθά στο να υπάρχει αντίκρισμα για τους αποφοίτους του προγράμματος αυτού.

 

Γιατί να διαλέξεις αυτό το πρόγραμμα;

 

-          Θα μάθεις να «περπατάς» επάνω στο πλοίο

-          Θα μάθεις τις βασικές αρχές ναυτοσύνης

-          Θα μάθεις τις βασικές αρχές στην συντήρηση ενός πλοίου

 

 

Ολοκληρώνοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, θα μπορείς να εισέλθεις στο ναυτικό επάγγελμα αρχικά σαν ναυτόπαις και να εξελιχθείς ανάλογα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες άσε τα στοιχεία σου και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Ενδιαφέρομαι για το Πρόγραμμα:
Βασική Εισαγωγή στην Ναυτοσύνη

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

 

Η φροντίδα ενός παιδιού κατά γενική ομολογία διαπερνά οποιαδήποτε άλλη φρόντιδα. Επειδή τα παιδιά διαφέρουν σημαντικά από τους ενήλικες, τόσο από παθοφυσιολογικής, όσο και από ψυχολογικής άποψης, η φροντίδα τους θεωρείται ξεχωριστή ειδικότητα. Για την καλύτερη ανταπόκριση στις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών οποιοσδήποτε συναναστρέφεται μαζί τους πρέπει να διαθέτει επιστημονική κατάρτιση, ψυχική καλλιέργεια και αγάπη για αυτά. Πρέπει να γνωρίζει όλες τις ιδιαιτερότητες της παιδικής ηλικίας για κάθε αναπτυξιακό στάδιο διότι το καθένα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία είναι καθοριστικά για την παροχή φροντίδας στο άρρωστο παιδί.

Οι παιδιατρικοί νοσηλευτές εργάζονται ως μέλη μίας διεπιστημονικής ομάδας επαγγελματιών που περιλαμβάνει γιατρούς, ιατρικούς επισκέπτες, κοινωνικούς λειτουργούς και θεραπευτές. Πολλοί νοσηλευτές εργάζονται στην κοινότητα παρέχοντας υποστήριξη σε οικογένειες που φροντίζουν άρρωστα παιδιά κατ’οίκον.

Σκοπός του προγράμματος είναι να γνωρίζει ο σπουδαστής, όλα τα στάδια και χαρακτηριστικά της φυσιολογικής ανάπτυξης του παιδιού, τις παθολογικές καταστάσεις όλων των συστημάτων του παιδικού οργανισμού, να αναγνωρίζει τα προβλήματα του ασθενούς παιδιού, να εκτιμά την σοβαρότητα της κατάστασης, να κατασκευάζει το αντίστοιχο πλάνο νοσηλείας και να εφαρμόζει την απαιτούμενη παιδιατρική νοσηλευτική φροντίδα.

Ο απόφοιτος του προγράμματος Παιδιατρική Νοσηλευτική

  1. Γνωρίζει όλα τα στάδια της φυσιολογικής ανάπτυξης του παιδιού και τα χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα
  2. Γνωρίζει τις παθολογικές καταστάσεις όλων των συστημάτων του παιδικού οργανισμού
  3. Αναγνωρίζει τα προβλήματα του ασθενούς παιδιού
  4. Εκτιµά την σοβαρότητα της κατάστασης
  5. Κατασκευάζει το αντίστοιχο πλάνο νοσηλείας
  6. Εφαρμόζει την απαιτούμενη παιδιατρική νοσηλευτική φροντίδα

 

ΟΝΟΜΑ ΕΙΣΗΓΗΤΗ: ΠΟΝΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Ενδιαφέρομαι για το Πρόγραμμα:
Βασική Εισαγωγή στην Ναυτοσύνη

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*