Chef Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας

Ειδικότητα

Αν αγαπάς τη μαγειρική, αν έχεις δημιουργική φαντασία και θέλεις ένα επάγγελμα με υψηλές απολαβές, τότε η ΚΟΡΕΛΚΟ είναι αυτό που ψάχνεις.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες σχολές, στην ΚΟΡΕΛΚΟ εκπαίδευση σου δεν γίνεται σε αίθουσες αλλά σε πραγματικές κουζίνες εστιατορίων! Υπό την καθοδήγηση κορυφαίων chef θα αποκτήσεις τις πρακτικές αλλά και θεωρητικές γνώσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ως επαγγελματίας μάγειρας.

Καταξιωμένοι chef θα σου διδάξουν πως να αξιοποιείς τον εξοπλισμό σου, να διακρίνεις την ποιότητα των υλικών σου, να αναγνωρίζεις τις απαιτήσεις κάθε συνταγής και φυσικά να δημιουργείς ξεχωριστά πιάτα.

Μην χάσεις την ευκαιρία.  Έλα στο ΙΕΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΟΡΕΛΚΟ και θα αποκτήσεις όλα τα εφόδια που θα χρειαστείς ως Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας. Στα σύγχρονα εργαστήρια μας, μαζί με έμπειρους καθηγητές με χρόνια εμπειρία στο χώρο, θα γίνεις κι εσύ ένας επαγγελματίας που κάθε επιχείρηση θα θέλει να προσλάβει!

Ξεκίνησε τις Σπουδές σου Στην ΚΟΡΕΛΚΟ! Μην χάσεις την ευκαιρία. Συμπλήρωσε τη φόρμα ή πάρε τώρα τηλέφωνο στο 218 21 888 50!

Παροχές
Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων

    Πρόγραμμα Σπουδών

    A Εξάμηνο

    • Αρχές Οικονομικής

    • Γαλλικά

    • Τεχνικές Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός

    • Έλεγχος Εμπορευμάτων

    • Τέχνη Μαγειρικής Ι

    • Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής Ι

    • Πρακτική Εφαρμογή Στην Ειδικότητα

    B Εξάμηνο

    • Οργάνωση – Λειτουργία Εστιατορίου

    • Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων

    • Οινολογία

    • Υγιεινή Και Ασφάλεια

    • Τέχνη Μαγειρικής ΙI

    • Στοιχεία Συστημάτων Διαχείρισης Της Ποιότητας (Haccp)

    • Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής ΙI

    Γ Εξάμηνο

    • Τέχνη Μαγειρικής ΙII

    • Σύνθεση Μενού

    • Τεμαχισμός Κρεάτων Ι

    • Τροφογνωσία – Εδεσματολόγιο

    • Διαιτητική

    • Αγγλικά

    • Πρακτική Εφαρμογή Στην Ειδικότητα

    Δ Εξάμηνο

    • Γαλλικά

    • Διακοσμητική Παρασκευασμάτων

    • Τέχνη Μαγειρικής IV

    • Τεμαχισμός Κρεάτων ΙI

    • Πρακτική Εφαρμογή Στην Ειδικότητα