Μαθήματα Αγγλικών

Ειδικότητα

Η ανάγκη να γνωρίζεις, να μιλάς, να κατανοείς και να γράφεις στα Αγγλικά είναι δεδομένη. Τα αγγλικά αποτελούν χωρίς αμφιβολία από τις πιο σημαντικές γλώσσες του κόσμου ως η πλέον καθιερωμένη διεθνής γλώσσα στους τομείς του εμπορίου,της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων. Τα Μαθήματα Αγγλικών θα σε βοηθήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αποτελώντας βασικό στοιχείο του βιογραφικού σου. Ταυτόχρονα, θα σε προετοιμάσουν ώστε να μπορείς να ανταποκριθείς σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον το οποίο τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει και απαιτεί επικοινωνία με βάση μια ξένη γλώσσα όπως τα αγγλικά. Το πρόγραμμα on line εκμάθησης αγγλικών της ΚΟΡΕΛΚΟ σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις τη γλώσσα με τη on line μέθοδό μας και σε προετοιμάζει για να πετύχεις στις επίσημες εξετάσεις των Αγγλικών αποκτώντας τη πιστοποίηση που σε ενδιαφέρει.

Το πρόγραμμα αποτελείται από έξι επίπεδα σύμφωνα με τις βαθμίδες που έχει ορίσει το Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ). Με τη βοήθεια ενός on line κατατακτήριου τεστ θα ενταχθείς στο κατάλληλο επίπεδο ανάλογα με τις γνώσεις σου.

1ο επίπεδο: beginners

2ο επίπεδο: elementary

3ο επίπεδο: preintermediate

4ο επίπεδο: intermediate

5ο επίπεδο: upper-intermediate

6ο επίπεδο: advanced

Η μεθοδολογία μας περιλαμβάνει:

  • καθηγητή που θα λύνει τις απορίες σου
  • εκπαιδευτή που σε υποστηρίζει και σε καθοδηγεί στη μελέτη σου
  • ψηφιακή αίθουσα διδασκαλίας

Παρακολούθησε τα on line μαθήματα αγγλικών της ΚΟΡΕΛΚΟ και θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με περισσότερους απο 750 εκ. ανθρώπους σε όλο το πλανήτη. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδό μας, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες του διαδικτύου μπορείς να κατακτήσεις τον αγγλόφωνο κόσμο γρήγορα και εύκολα!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων