Ηλιακή Και Αιολική Ενέργεια

Ειδικότητα

Όλοι έχουμε ακούσει για τα φωτοβολταϊκά και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και για την εξέλιξή τους. Οι σύγχρονες διεθνείς τάσεις σύμφωνα με το συσχετισμό παραγωγής – κατανάλωσης ενεργειακών μορφών σε παγκόσμιο επίπεδο, καθιστούν μονόδρομο τη στροφή στις Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας. Σύμφωνα με την Ε.Ε., θα πρέπει τα επόμενα χρόνια να αυξηθεί σημαντικά το ποσοστό της παραγόμενης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Το πρόγραμμα σπουδών της ΚΟΡΕΛΚΟ για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καλύπτει όλο το γνωστικό πεδίο γύρω από την Ηλιακή και την Αιολική Ενέργεια. Παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας, όπου υπάρχουν πολλές δυνατότητες, οι εφαρμογές Ηλιακής και Αιολικής Ενέργειας γνωρίζουν πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ και τα ηλιακά πάρκα, οι ανεμογεννήτριες και τα αιολικά πάρκα , είναι οι σημαντικότεροι τρόποι αξιοποίησης της Ηλιακής και Αιολικής Ενέργειας! Χάρη λοιπόν στη διαρκή ανάπτυξη αυτού του τομέα, αυξάνεται διαρκώς η ζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματιών.

ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΗ:

 • ηλιακή θερμική ενέργεια
 • ηλιακή φωτοβολταϊκή ενέργεια
 • αιολική ενέργεια

Στην ΚΟΡΕΛΚΟ παρέχουμε εξειδικευμένη και σε βάθος εκπαίδευση. Οι σπουδαστές μας διδάσκονται τις αρχές λειτουργίας των συστημάτων παραγωγής ενέργειας αλλά και το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή: ηλιοθερμικών και φωτοβολταικών συστημάτων και αιολικών εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, στα άρτια εξοπλισμένα εργαστήριά μας θα πραγματοποιήσεις όλη τη πρακτική εξάσκηση που απαιτείται για τη σωστή προετοιμασία σου. Ανησυχείς για τα δίδακτρα; Δεν θα έπρεπε! η ΚΟΡΕΛΚΟ, στηριζόμενο στις δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο και οι web τεχνολογίες, έχει εξασφαλίσει για σένα το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα αυτό θα μπορείς να εργαστείς ως:

 • σχεδιαστής εγκαταστάσεων ηλιακής ενέργειας
 • τεχνικός εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων
 • τεχνικός πωλήσεων ηλιακών εγκαταστάσεων.
 • τεχνικός εγκατάστασης και συντήρησης αιολικών πάρκων
 • και φυσικά να γίνεις ανεξάρτητος επαγγελματίας ιδρύοντας τη δική σου εταιρία εγκατάστασης ηλιακής ενέργειας και φωτοβολταϊκών
Κτίριο

  Δηλώστε Ενδιαφέρον:

  Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων