Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος

Ειδικότητα

Η Τυροκομία-Γαλακτοκομία είναι ένας από τους κλάδους που γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη στην Ελλάδα. Δημιουργούνται νέες κτηνοτροφικές μονάδες μεγάλης δυναμικότητας, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη βιομηχανικών μονάδων, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, που παράγουν γάλα, γιαούρτη, τυριά. Παράλληλα όμως, παρουσιάζεται και μία έλλειψη μεταποιητικών μονάδων στην ύπαιθρο, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν ως μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις παράγοντας γαλακτοκομικά προϊόντα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ο τεχνικός γαλακτοκομίας- τυροκομίας έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο επαγγελματία, με αναγνωρισμένη αξία στον χώρο και με σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Ο απόφοιτος έχει την ευκαιρία να αποκτήσει όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις για την επεξεργασία γάλακτος και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων. Αν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε επαγγελματικά στον τομέα της Τυροκομίας – Γαλακτοκομίας  και αναζητάτε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κρατικό πτυχίο στο ΙΕΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΟΡΕΛΚΟ θα εκπαιδευτείτε από έμπειρους καθηγητές, σε συνθήκες hands on αποκτώντας όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα σας καταστήσουν εξειδικευμένους υπαλλήλους που θα μπορούν να εφαρμόζουν τις απαραίτητες διαδικασίες για την παραγωγή ανταγωνιστικών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Συμπλήρωσε τη φόρμα ή πάρε τώρα τηλέφωνο στο 218 21 888 50!

Παροχές
Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων

    Μαθήματα

    A Εξάμηνο

    • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

    • ΧΗΜΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

    • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

    • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

    • ΒΟΥΤΥΡΟΚΟΜΙΑ

    • ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ Ι

    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

    • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

    • ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ ΙΙ

    Β Εξάμηνο

    • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

    • ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

    • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ-MARKETING

    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

    • ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    • ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

    • ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

    • ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    • ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΤΕΧΝΗ