Τεχνικός Αυτοματιστής Ηλεκτρολογικών Δικτύων Πλοίων

Ειδικότητα

Με το πρόγραμμα «Τεχνικός Αυτοματιστής ηλεκτρολογικών δικτύων πλοίων» της ΚΟΡΕΛΚΟ, θα αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται για να επιτύχεις επαγγελματικά σ’ αυτόν τον τομέα.

Το πρόγραμμα σπουδών απευθύνεται σε άτομα με ηλεκτρολογικές/ηλεκτρονικές γνώσεις. Το πρόγραμμα θα σε εξοπλίσει με τις επιπλέον γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεται ένας ηλεκτρολόγος για να ελέγχει, να εντοπίζει βλάβες και να επισκευάζει ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά δίκτυα σε εμπορικά πλοία. Εάν είσαι λοιπόν ηλεκτρολόγος ή ηλεκτρονικός και θέλεις να μπεις σε ένα χώρο με μεγάλες πιθανότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, τότε μην διστάζεις, η επαγγελματική αποκατάσταση σε περιμένει!

Να θυμάσαι ότι η ΚΟΡΕΛΚΟ φρόντισε το πρόγραμμα σπουδών να μην καλύπτει μόνο θεωρητική προσέγγιση του επαγγέλματος του τεχνικού αυτοματιστή ηλεκτρολογικών δικτύων στα πλοία, αλλά και την πρακτική εξάσκηση με κατάλληλους συνεργάτες.

Γιατί να διαλέξεις αυτό το πρόγραμμα;

  •  Θα μάθεις το ηλεκτρολογικό δίκτυο των πλοίων
  • Θα μάθεις να προβλέπεις πιθανές βλάβες
  •  Θα μάθεις να αναγνωρίζεις διάφορα είδη βλαβών ώστε στην συνέχεια να τα επιλύεις
  • Θα μάθεις να διορθώνεις βασικές βλάβες χωρίς την παρουσία συνεργείου

Ολοκληρώνοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, θα μπορείς να θεωρηθείς κατάλληλος για να καλύψεις την θέση του ηλεκτρολόγου στα πλοία.

Για περισσότερες πληροφορίες άσε τα στοιχεία σου και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Συμπλήρωσε τη φόρμα ή πάρε τώρα τηλέφωνο στο 218 21 888 50!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων