Ταχύρυθμο Σεμινάριο
Food & Beverage Management

Ειδικότητα

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κορέλκο προσφέρει Ταχύρυθμο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διαχείρισης Επισιτιστικών Μονάδων (F&B Management) διάρκειας 35 ωρών.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα διδαχθούν εξειδικευμένες τεχνικές για τη διεύθυνση, τον συντονισμό και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων επισιτιστικών μονάδων. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω σύγχρονης τεχνολογίας λειτουργίες back office, καθώς και σύγχρονους τρόπους λειτουργίας εστιατορίων (fine dining).

Μάλιστα είναι το μόνο σεμινάριο στο οποίο, μετά την αποφοίτηση, παρέχεται στήριξη των σπουδαστών όσον αφορά θέματα συμβουλευτικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Σπουδαστές και αποφοίτους αντίστοιχων σχολών Τουρισμού και Επισιτισμού, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής βαθμίδας, που θέλουν να διεκδικήσουν υψηλά αμειβόμενες θέσεις στον τομέα του F&Β Management. Είτε έχουν ήδη κάποια εργασιακή εμπειρία, είτε όχι.
  • Εργαζόμενους στον επισιτιστικό τομέα που επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον και συγκεκριμένες δεξιότητες.
  • Στελέχη του επισιτιστικού τομέα που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν όλες τις νέες εξελίξεις της αγοράς.
  • Ιδιοκτήτες επισιτιστικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν:

1. Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (απόκτηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για την οργάνωση του εστιατορίου ή μπαρ από την ίδρυσή του έως και τη λειτουργία του και για την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες)

2. Ανθρώπινοι Πόροι και Ανάπτυξη (συζήτηση των εννοιών του Management και της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, εφαρμογή τεχνικών διαχείρισης, υποκίνησης και ελέγχου απόδοσης του προσωπικού, διαμόρφωση αποτελεσματικών ομάδων εργασίας, συναισθηματική νοημοσύνη στο χώρο εργασίας, επιχειρησιακή κουλτούρα και η σημασία της)

3. Διαχείριση και Έλεγχος αποθήκης τροφίμων και ποτών (οργάνωση και λειτουργία αποθήκης, οργάνωση και λειτουργία τμήματος προμηθειών)

4. Οργάνωση και Διοίκηση Εκδηλώσεων (διοίκηση εκδηλώσεων εντός ξενοδοχειακής μονάδας ή άλλου επισιτιστικού χώρου, οργάνωση εκδηλώσεων εντός και εκτός ξενοδοχείων, βασικοί τύποι banquet και διαμόρφωση αίθουσας εκδηλώσεων)

5. Οικονομική Διαχείριση επισιτιστικών επιχειρήσεων (βασικές έννοιες λογιστικής, βασικοί κανόνες κοστολόγησης, αρχές τιμολόγησης)

6. Σύνθεση Μενού Τροφίμων και Ποτών (βασικοί κανόνες σύνθεσης μενού, κάρτας εστιατορίου-φαγητού και κρασιού- και λάθη που πρέπει να αποφεύγονται)

7. Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων (HACCP και ISO)

8. Οινογνωσία

9. Εισαγωγή στο Front Of House (βασικοί χειρισμοί συστήματος back office μέσω προσομοίωσης ξενοδοχειακού προγράμματος)

Συμμετοχή στο Πρόγραμμα

Εγγραφές μέχρι Τετάρτη 14 Απριλίου | 300 €

Διδασκαλία
Εξ Αποστάσεως – Live Sessions μέσω πλατφόρμας

Εισηγητής:
Ευάγγελος Βουμβουλάκης, F&B Manager

Οι σημειώσεις και η επιπλέον βιβλιογραφία θα δοθούν σε ηλεκτρονική μορφή

Ημερομηνίες και Ώρες

Παρασκευές (17:30 – 22:00): 16 και 23 Απριλίου, 7 και 14 Μαΐου

Σάββατα (10:00 – 16:00): 17 και 24 Απριλίου, 8 Μαϊου

Ακύρωση συμμετοχής πριν την έναρξη του προγράμματος επιβαρύνεται μόνο με το ποσόν της εγγραφής.

Ακύρωση μετά την έναρξη του προγράμματος επιβαρύνεται με ολόκληρο το ποσό του προγράμματος.

Συμπλήρωσε τώρα τη φόρμα επικοινωνίας ή κάλεσε στο 218 21 888 40 και ένας εκπρόσωπος της ΚΟΡΕΛΚΟ θα επικοινωνήσει μαζί σου χωρίς καμιά υποχρέωση από την πλευρά σου!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων