Προγραμματιστής Εφαρμογών Android

Ειδικότητα

Θέλεις να φτιάχνεις τις δικές σου εφαρμογές; Να εξειδικευτείς σε έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους τομείς της τεχνολογίας; Να χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου για να εργάζεσαι από οπουδήποτε στον κόσμο;

Αν ναι, ο προγραμματισμός Android είναι αυτό που ψάχνεις!

Με την αύξηση της χρήσης των κινητών και τάμπλετ η ανάγκη για ικανούς προγραμματιστές Android είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

Με το πρόγραμμα εκπαίδευσης Android της ΚΟΡΕΛΚΟ, έχεις στη διάθεσή σου 100% σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό και με online καθηγητές οι οποίοι θα λύνουν όλες τις απορίες σου.

Θα μελετάς με τους δικούς σου ρυθμούς, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι, οποτεδήποτε μπορείς, χάρη στο ευέλικτο εκπαιδευτικό σύστημα της ΚΟΡΕΛΚΟ.

Επιπλέον, θα μάθεις να χρησιμοποιείς το περιβάλλον ανάπτυξης Android Studio για το σχεδιασμό εφαρμογών Java, τα Google API ενώ ταυτόχρονα θα κατανοήσεις τη λειτουργία των αισθητήρων και άλλων συσκευών και την αλληλεπίδρασή τους με Android εφαρμογές.

Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αυτό που αγαπάς. Με το πρόγραμμα σπουδών της ΚΟΡΕΛΚΟ, μαζί με έμπειρους καθηγητές με χρόνια εμπειρία στο χώρο, θα γίνεις κι εσύ ένας περιζήτητος προγραμματιστής Android που κάθε επιχείρηση θα θέλει να προσλάβει!

Συμπλήρωσε τώρα τη φόρμα επικοινωνίας ή κάλεσε στο 218 21 888 50 και ένας εκπρόσωπος της ΚΟΡΕΛΚΟ θα επικοινωνήσει μαζί σου χωρίς καμιά υποχρέωση από την πλευρά σου!

Δείτε επίσης: Σεμινάριο Facebook

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων