Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Krav maga

Ειδικότητα
  • Γίνε και εσύ Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής KRAV MAGA
  • Μάθε το Επίσημο Ισραηλινό Σύστημα Μάχης και Αυτοάμυνας IMI
  • Εκπαιδεύσου από τους πλέον καταξιωμένους με διεθνείς διακρίσεις δασκάλους στο επίσημο Ισραηλινό Σύστημα μάχης και Αυτοάμυνας KRAV MAGA με την επίσημη ύλη της ΙΜΙ

Η αύξηση της εγκληματικότητας στις μέρες  μας οδηγεί τους ανθρώπους στην επίμονη ανάγκη να εκπαιδευτούν στην αυτοάμυνα. Το KRAV MAGA κατατάσσεται από πληθώρα φορέων ως το πλέον αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας στον κόσμο. Το KRAV MAGA, έχει υψηλή ζήτηση τόσο σε απλούς Πολίτες ( κυρίως ευαίσθητες ομάδες όπωςΓυναίκες , ανηλίκους ) όσο και στα Σώματα Ασφαλείας. Ήδη χρησιμοποιείται στο FBI, NYPD, US secret services κτλ

To KRAV MAGA  βασίζεται στο έμφυτο ένστικτο του ανθρώπου για αυτοσυντήρηση και χρησιμοποιεί χέρια, βραχίονες, αγκώνες, πόδια, γόνατα και κεφάλι, για επιθέσεις σε ευαίσθητα σημεία του σώματος, ώστε να υπάρχει άμεση πρακτική για  γρήγορη επιβίωση εντός δευτερολέπτων σε κάθε άοπλη ή ένοπλη βία στο δρόμο ή όπου τυχόν μας εμφανιστεί.

Οι φοιτητές της ειδικότητας Εκπαιδευτής KRAV MAGA  θα εκπαιδευτούν και θα πιστοποιηθούν στην επίσημη ύλη  IMI μέσα από άμεσες πρακτικές και εφαρμόσιμες τεχνικές σε αληθινές συνθήκες απειλής.

Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αυτό που αγαπάς. Στα σύγχρονα εργαστήρια της ΚΟΡΕΛΚΟ, μαζί με έμπειρους καθηγήτές με χρόνια εμπειρία στον χώρο, θα γίνεις κι εσύ ένας περιζήτητος επαγγελματίας! Συμπλήρωσε τη φόρμα ή πάρε τώρα τηλέφωνο στο 218 21 888 50!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων