Μελέτη Φ/Β Συστήματος Με Χρήση H/Y Και PV*Sol

Ειδικότητα

Στην ΚΟΡΕΛΚΟ συνδυάζοντας τη θεωρία μαζί με την πρακτική στα σύγχρονα εργαστήριά μας και με την καθοδήγηση του πιο έμπειρου προσωπικού, βγάζουμε αποφοίτους περιζήτητους στην αγορά εργασίας. Μια αγορά εργασίας που ακόμα και σήμερα, εν μέσω κρίσης, έχει πολλά να προσφέρει σε επαγγελματίες του τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Στα πλαίσια της παροχής ολοκληρωμένης, εξειδικευμένης εκπαίδευσης στα φωτοβολταϊκά και πάντα ανταποκρινόμενη στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, της ΚΟΡΕΛΚΟ εντάσσει στο πρόγραμμα σπουδών του το σεμινάριο “Μελέτη Φ/Β Συστήματος με χρήση H/Y και PV*Sol”.

Κάνε το βήμα που θα σε μάθει να σχεδιάζεις πραγματικές, επαγγελματικές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις με όλα τα σύγχρονα standards και προδιαγραφές.

Το σεμινάριο διαρκεί 2 ημέρες ώστε να μπορεί να το παρακολουθήσει κάθε επαγγελματίας του κλάδου. Απαιτείται φυσική παρουσία και πραγματοποιείται στα σύγχρονα εργαστήρια της σχολής, ενώ μπορεί να χρηματοδοτηθεί από ΛΑΕΚ (για επαγγελματίες).

ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

Θεωρητική κατάρτιση: Βασικά βήματα σχεδιασμού για αυτόνομα και διασυνδεδεμένα συστήματα. Μελέτη αυτόνομου και διασυνδεδεμένου συστήματος

Πρακτική κατάρτιση: Σχεδιασμός φωτοβολταϊκού συστήματος με υπολογιστή (χρήση του PVSOL από τον σπουδαστή σε πραγματικές συνθήκες υπό τις οδηγίες έμπειρου εκπαιδευτή)

Παροχή πλήρους λειτουργικής, εκπαιδευτικής άδειας χρήσης του PVSOL για 90 ημέρες

Παροχή εκπαιδευτικού υλικού: αναλυτικό εγχειρίδιο μελέτης ηλιακής φωτοβολταϊκής ενέργειας και έγχρωμες σημειώσεις διδασκαλίας του σεμιναρίου, όλα σε ηλεκτρονική μορφή

Ξεκινήστε αμέσως ζητώντας περισσότερες πληροφορίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε χωρίς καμία δέσμευση τη φόρμα επικοινωνίας στα δεξιά σας.

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων