Μαθήματα Ισπανικών

Ειδικότητα

Τα ισπανικά, πλέον αποτελούν τη δεύτερη περισσότερο διαδεδομένη γλώσσα στο κόσμο με 14 εκατομμύρια σπουδαστές σε 90 χώρες στις οποίες δεν είναι η επίσημη γλώσσα. Επίσης είναι η τρίτη περισσότερο ομιλούμενη στο κόσμο ως μητρική γλώσσα σε 21 κράτη από 412.644.330 ισπανόφωνους. Η σημασία της είναι σχεδόν εξίσου σημαντική με την αγγλική. Ας μην ξεχνάμε πως είναι η γλώσσα ενός σημαντικού, αρκετά διαδεδομένου πολιτισμού, ιδιαίτερα μέσα από τον πλούτο της Ισπανικής και Λατινοαμερικάνικης λογοτεχνίας.

Μάθε Ισπανικά παρακολουθώντας τα online μαθήματα Ισπανικών της ΚΟΡΕΛΚΟ και πάρε τη πιστοποίηση DELE.
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις Ισπανικά ανάλογα με το διαθέσιμο προσωπικό σου χρόνο εύκολα και γρήγορα. Παρακολούθησε τα online μαθήματα Ισπανικών της ΚΟΡΕΛΚΟ.
Το πρόγραμμα online εκμάθησης Ισπανικών της ΚΟΡΕΛΚΟ σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις τη γλώσσα σε συνδυασμό με τη ψηφιακή πλατφόρμα του Instituto Cervantes Aula Virtual de Español (AVE), σύμφωνα με τα εξής τέσσερα επίπεδα:

1ο επίπεδο: Α2
2ο επίπεδο: Β1
3ο επίπεδο: Β2
4ο επίπεδο: C1

Η ΚΟΡΕΛΚΟ ως εκπαιδευτικός οργανισμός, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία. Αξιοποίησε το χρόνο σου και επωφελήσου από τα εξειδικευμένα προγράμματά μας. Είναι στο χέρι σου να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα, ένα πτυχίο Ισπανικών.

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων