Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Ειδικότητα

Αν σε ενδιαφέρει μια καριέρα στον τουρισμό, τότε το πρόγραμμα σπουδών Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Σπούδασε εύκολα με τους δικούς σου ρυθμούς μέσω του υπολογιστή σου και θα ανοίξουν για εσένα όλες οι προoπτικές καριέρας στον Τουρισμό!

Το πρόγραμμα σπουδών που θα παρακολουθήσεις θα σε εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεται ένα στέλεχος ώστε να διαχειρίζεται με επιτυχία κάθε δραστηριότητα που αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών σε όλους τους χώρους του καταλύματος: στα δωμάτια, στους κοινόχρηστους, στους βοηθητικούς και στον περιβάλλοντα χώρο.

Το πρόγραμμα μαθημάτων δεν αφορά μόνο τη διαχείριση ξενοδοχειακών καταλυμάτων, αλλά και άλλων όπως: ενοικιαζόμενα δωμάτια, νοσοκομεία, εστίες, οίκους ευγηρίας και άλλους οργανισμούς.

Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αυτό που αγαπάς. Με το εξ αποστάσεως πρόγραμμα Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων της ΚΟΡΕΛΚΟ, θα γίνεις κι εσύ ένας περιζήτητος επαγγελματίας που κάθε επιχείρηση θα θέλει να προσλάβει!

Συμπλήρωσε τη φόρμα ή πάρε τώρα τηλέφωνο στο 218 21 888 50 και η ΚΟΡΕΛΚΟ θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για να σε ενημερώσει χωρίς καμιά υποχρέωση από την πλευρά σου!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων