Πανεπιστήμιο Carol Davila στο Βουκουρέστι

Σπούδασε Ιατρική στη Ρουμανία στο Carol Davila University στο Βουκουρέστι & στο Grigore T. Popa University στο Ιάσιο. Ακολούθησε ακαδημαϊκές σπουδές στη Ρουμανία και φοίτησε ιατρική σε διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια που διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο σπουδών αλλά και για τις σύγχρονες υποδομές τους.
Εξασφάλισε την εισαγωγή σου στο Πανεπιστήμιο Carol Davila University στο Βουκουρέστι & στο Grigore T. Popa University στο Ιάσιο. Οι σύμβουλοί μας είναι δίπλα σου σε κάθε βήμα, από την επιλογή της Ιατρικής Σχολής που σου ταιριάζει, μέχρι την εγκατάστασή σου εκεί σαν πρωτοετής φοιτητής αλλά και αργότερα στην ένταξή σου σε μεταπτυχιακά προγράμματα.
Αρχικά θα σε βοηθήσουν να συμπληρώσεις σωστά τις αιτήσεις, να εξασφαλίσεις έγκαιρα τα παράβολα και να εξασφαλίσεις την εισαγωγή σου στην Ιατρική Σχολή του Carol Davila University στο Βουκουρέστι, Ρουμανία. Στη συνέχεια, θα είναι εκεί για να σε στηρίξουν σε όλη τη διάρκεια των εξαετών σπουδών σου, με καθοδήγηση, συμβουλευτική και εποπτεία της ακαδημαϊκής σου πορείας.
Παράλληλα, σου εξασφαλίζουν e-books για όλα τα έτη σπουδών ενώ προσφέρουν πρόσθετη διδασκαλία στα αγγλικά για όλα τα μαθήματα της Ιατρικής που θα σου εξασφαλίσουν σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις για όλη τη διάρκεια της φοίτησης σου στο Πανεπιστήμιο.

Δηλώστε Ενδιαφέρον:

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων