Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

Ειδικότητα

Η εποχή που οι υπολογιστές λειτουργούσαν απομονωμένα ο ένας από τον άλλον έχει περάσει προ πολλού. Πλέον κάθε επιχείρηση χρησιμοποιεί τεχνολογίες δικτύων. Είτε για να έχουν τα στελέχη της άμεση πρόσβαση στα δεδομένα κάθε υπολογιστή που διαθέτει, είτε για να την χρήση απομακρυσμένων περιφερειακών, είτε για την ταυτόχρονη χρήση της υπολογιστικής ισχύος και αποθηκευτικού χώρου διαφορετικών συστημάτων.

Παρόλα αυτά ο σχεδιασμός, η υλοποίηση όπως βέβαια και η συντήρηση ενός δικτύου δεν αποτελεί απλή υπόθεση. Πρέπει να πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο επαγγελματία. Τον *Τεχνικό Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών*.

Ο Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών είναι το άτομο εκείνο που θα εξασφαλίσει τον σωστό σχεδιασμό και λειτουργία των δικτύων μιας επιχείρησης. Ταυτόχρονα όμως θα φροντίσει ώστε αυτό να γίνει με χαμηλό κόστος, και χωρίς κενά ασφαλείας.

Με άλλα λόγια ο *Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών* είναι ο επαγγελματίας που κάθε εταιρεία έχει ανάγκη προκειμένου να λειτουργήσει σωστά και χωρίς προβλήματα! Όχι μόνο σε ό,τι αφορά τη διαχείριση δικτύων μετάδοσης δεδομένων (network administration) αλλά και για κάθε θέμα τηλεπικοινωνιών.

Έλα στο ΙΕΚ Κορέλκο και θα αποκτήσεις όλες τις τεχνικές γνώσεις που θα χρειαστείς ως Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών. Στα σύγχρονα εργαστήρια μας, μαζί με έμπειρους καθηγητές με χρόνια εμπειρία στο χώρο, θα γίνεις κι εσύ ένας επαγγελματίας που κάθε επιχείρηση θα θέλει να προσλάβει!

Συμπλήρωσε τη φόρμα δεξιά και η Κορέλκο θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για να σε ενημερώσει χωρίς καμιά υποχρέωση από την πλευρά σου!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων