Σεμινάρια Ηλεκτρολόγων

Ειδικότητα

Η συντήρηση βιομηχανικού εξοπλισμού συνδυάζει μια σειρά δραστηριοτήτων, η εκτέλεση των οποίων απαιτεί το 100% της απόδοσης των μεγάλου αριθμού ηλεκτρολογικών εξοπλισμών, μηχανών, εγκαταστάσεων κλπ.

Αυτή η υπηρεσία είναι ανεκτίμητη σε κάθε βιομηχανία. Για αυτόν το λόγο είναι απαραίτητο να υπάρχουν ηλεκτρολόγοι καταρτισμένοι στην βιομηχανική συντήρηση.

Με τα Σεμινάρια Ηλεκτρολόγων της ΚΟΡΕΛΚΟ, μπορείς να εργαστείς σε βιομηχανίες ως ηλεκτρολόγος και μηχανικός αυτοματισμού και συντήρησης ηλεκτρολογικών εξοπλισμών, μηχανών, εγκαταστάσεων κλπ.

Η ΚΟΡΕΛΚΟ έχει δεσμευθεί να παρέχει αυτή την κατάρτιση με τα Σεμινάρια Ηλεκτρολόγων, ευνοώντας έτσι την είσοδο νέων ατόμων στην αγορά εργασίας.

Οι λόγοι για τους οποίους σου πρέπει να ξεκινήσεις τα Σεμινάρια Ηλεκτρολόγων είναι πολλοί:

  • Οι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι και μηχανικοί αυτοματισμού βιομηχανικών εξοπλισμών και μηχανών. Η τεχνογνωσία τους αυξάνει την απόδοση του εξοπλισμού παρατείνει τη διάρκεια ζωής των εμπορευμάτων, βοηθάει τις μηχανές να πετύχουν μια αποδεκτή απόδοση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας παράλληλα τον αριθμό των παραγόμενων προβληματικών προϊόντων.
  • Με αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσεις γνώσεις ηλεκτρολογίας όπως βέβαια και αυτοματισμού, PLC  και βιομηχανικής συντήρησης που είναι ουσιώδεις για να κυριαρχήσεις σε αυτούς τους τομείς: Ηλεκτρική ενέργεια, προγραμματιζόμενα ρομπότ, μηχανολογία κλπ. διευρύνοντας έτσι το επαγγελματικό μέλλον σου και όλα τα απαιτούμενα προσόντα για την ανάπτυξη του επαγγέλματος του Ηλεκτρολόγου.
  • Για να φέρεις εις πέρας το πρόγραμμα, θα μπορείς να στηρίζεσαι στο διδακτικό υλικό, στην καθοδηγούμενη μεθοδολογία, στον καθηγητή που θα λύνει της απορίες σου, στον εκπαιδευτή εργαστηρίων σου και στην προσωπική παρακολούθηση της προόδου σου.
  • Αξιολογούμε τις γνώσεις που αποκτάς κατά την διάρκεια των σπουδών σου.
  • Ο καθηγητής σου σε κατευθύνει ώστε να πραγματοποιήσεις κάποια επαναληπτικά τεστ, και μαζί να αξιολογήσετε την πρόοδό σου.

Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι η σημερινή βιομηχανία έχει ανάγκη από επαγγελματίες ηλεκτρολόγους οι οποίοι έχουν πολλές γνώσεις και εμπειρία στις διάφορες ειδικότητες που εμπλέκονται με τον αυτοματισμό και την συντήρηση βιομηχανικού εξοπλισμού και πραγματοποίησε αυτό το πρόγραμμα σπουδών!

Θέλεις μια εγγυημένη επαγγελματική καριέρα γεμάτη επιτυχία;

Με τα Σεμινάρια Ηλεκτρολόγων της ΚΟΡΕΛΚΟ θα το πετύχεις!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων