Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Ειδικότητα

Ο Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών είναι ο επαγγελματίας που γράφει ή βελτιώνει προγράμματα, διαχειρίζεται βάσεις δεδομένων ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την μηχανογραφική υποστήριξη των εφαρμογών και γενικώς του λογισμικού που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση.

Πρόκειται για ειδικότητα με μεγάλη ζήτηση καθώς οι ανάγκες των εταιρειών για ικανούς προγραμματιστές αυξάνονται συνεχώς. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρειάζονται στελέχη που να μπορούν να υποστηρίξουν, βελτιώσουν αλλά και να επεκτείνουν τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν ώστε να καλύπτουν συγκεκριμένες απαιτήσεις. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ένας ικανός προγραμματιστής μπορεί να βρει εύκολα δουλειά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και μάλιστα με πολύ υψηλές απολαβές.

Αν λοιπόν θέλεις εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και υψηλούς μισθούς, τότε η ειδικότητα του Προγραμματιστή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις.

Έλα στο ΙΕΚ Κορέλκο και θα αποκτήσεις όλες τις τεχνικές γνώσεις που θα χρειαστείς ως Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Στα σύγχρονα εργαστήρια μας, μαζί με έμπειρους καθηγητές με χρόνια εμπειρία στο χώρο, θα γίνεις κι εσύ ένας επαγγελματίας που κάθε επιχείρηση θα θέλει να προσλάβει!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων