ΙΕΚ Web Design

Ειδικότητα

Σήμερα δεν υπάρχει επιχείρηση ή οργανισμός που να μην χρησιμοποιεί ή να μην έχει χρειάζεται ένα website ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Συνεπώς, ή ανάγκη της αγοράς για εξειδικευμένους επαγγελματίες κατασκευής ιστοσελίδων και δημιουργίας πολυμέσων όλο και αυξάνεται. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν πρόκειται για επαγγελματίες που έχουν πλήρη τεχνική κατάρτιση και γνώσεις δημιουργίας οπτικοακουστικού αλλά και διαδραστικού υλικού το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στην ίδια την ιστοσελίδα της επιχείρησης είτε σε δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνία όπως το YouTube και το Facebook.

Αν λοιπόν θέλεις εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση, την δυνατότητα να δουλεύεις από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αλλά και υψηλές απολαβές, τότε η ειδικότητα του Web Designer και Ειδικού Πολυμέσων είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις.

Έλα στο ΙΕΚ Κορέλκο και θα αποκτήσεις όλες τις τεχνικές γνώσεις που θα χρειαστείς ως Web Designer και Ειδικός Πολυμέσων. Στα σύγχρονα εργαστήρια μας, μαζί με έμπειρους καθηγητές με χρόνια εμπειρία στο χώρο, θα γίνεις κι εσύ ένας επαγγελματίας που κάθε επιχείρηση θα θέλει να προσλάβει!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων