ΙΕΚ Πληροφορικής

Ειδικότητα

Ο απόφοιτος του ΙΕΚ Πληροφορικής είναι ο επαγγελματίας που γράφει ή βελτιώνει προγράμματα, κατασκευάζει εφαρμογές, ιστοσελίδες και e-shops, διαχειρίζεται βάσεις δεδομένων ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την μηχανογραφική υποστήριξη των εφαρμογών και γενικώς του λογισμικού που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση.

Πρόκειται για ειδικότητα με μεγάλη ζήτηση καθώς οι ανάγκες των εταιρειών για επαγγελματίες με σφαιρικές γνώσεις πάνω στην πληροφορική αυξάνονται συνεχώς. Για παράδειγμα όλο και περισσότερες επιχειρήσεις χρειάζονται στελέχη που να μπορούν να υποστηρίξουν, βελτιώσουν αλλά και να επεκτείνουν τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν ώστε να καλύπτουν συγκεκριμένες απαιτήσεις. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ένας ικανός επαγγελματίας πληροφορικής μπορεί να βρει εύκολα δουλειά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και μάλιστα με πολύ υψηλές απολαβές.

Αν λοιπόν θέλεις εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και υψηλούς μισθούς, τότε το ΙΕΚ Πληροφορικής Κορέλκο είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις.

Έλα στην Κορέλκο και θα αποκτήσεις όλες τις τεχνικές γνώσεις που θα χρειαστείς για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της πληροφορικής. Στα σύγχρονα εργαστήρια μας, μαζί με έμπειρους καθηγητές με χρόνια εμπειρία στο χώρο, θα γίνεις κι εσύ ένας επαγγελματίας που κάθε επιχείρηση θα θέλει να προσλάβει!

Κτίριο

    Δηλώστε Ενδιαφέρον:

    Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων