Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Sommelier – Οινοχόος
/var/www/vhosts/korelko.gr/httpdocs/wp content/uploads/2017/03/digitalmarketing

Ο Οινοχόος είναι το στέλεχος του εστιατορίου, που αναλαμβάνει το σχεδιασμό και τη διαχείριση της κάβας. Συντάσσει τη λίστα κρασιών, φροντίζει για τη συντήρηση και διαχείρισή τους, συμβουλεύει και προτείνει κρασί στους πελάτες ανάλογα με το φαγητό που έχουν επιλέξει και αναλαμβάνει το σερβίρισμά του.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κορέλκο, σε συνεργασία με διακεκριμένους Οινοχόους, Γευσιγνώστες και Οινολόγους, προσφέρει το πρόγραμμα επαγγελματικής εξείδικευσης Οινοχόου – Sommelier.

Το πρόγραμμα δημιουργεί επαγγελματίες Sommeliers, που θα στελεχώσουν τα υψηλού επιπέδου εστιατόρια και ξενοδοχεία με πλούσια κάβα που έχουν ανάγκη τις γνώσεις ενός ειδικού. Οι Sommeliers είναι, εκείνοι, οι ειδικευμένοι επαγγελματίες που διαχειρίζονται τις κάβες και αυξάνουν θεαματικά τις πωλήσεις ενός εστιατορίου προωθώντας τα κατάλληλα κρασιά για κάθε έδεσμα.

Το πρόγραμμα διαξάγεται εργαστηριακά και επιτυγχάνει να γνωρίσει στους σπουδαστές τις ποικιλίες και τα κρασιά του Ελληνικού και του Διεθνή αμπελώνα, παρέχοντάς τους μοναδικές ευκαιρίες γευστικών δοκιμών και θεωρητικής ανάλυσης. Με τη λήξη του προγράμματος, δίνεται η δυνατότητα προώθησης σε επιλεγμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Ενδιαφέρομαι για το Πρόγραμμα:
Sommelier – Οινοχόος

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*

etiketes_formas