Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Restaurant Operation
/var/www/vhosts/korelko.gr/httpdocs/wp content/uploads/2017/03/digitalmarketing

Ο Restaurant Manager είναι το στέλεχος του εστιατορίου, που αναλαμβάνει τη διαχείριση, την οργάνωση και τη λειτουργία ενός εστιατορίου. Συντάσσει τη λίστα φαγητού και κρασιού, επιβλέπει το service, προγραμματίζει τις κρατήσεις και είναι γενικότερα υπεύθυνος για την άριστη λειτουργία της επιχείρησης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κορέλκο, υλοποιεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των στελεχών που διευθύνουν εστιατόρια και κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Το πρόγραμμα είναι εργαστηριακό και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ενός απαιτητικού και ελκυστικού επαγγέλματος.

  •  Εργαστηριακό πρόγραμμα που παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες οργάνωσης, λειτουργίας και διεύθυνσης κάθε επισιτιστικής επιχείρησης
  •  Διδασκαλία από επαγγελματίες maître και F&B managers
  •  Αποκλειστικά εργαστηριακά μαθήματα σε χώρο εστιατορίου εντός της σχολής
  •  Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων
  •  Παροχή βιβλίων και σημειώσεων
  •  Γευσιγνωσίες οίνου και αλκοολούχων ποτών κορυφαίων εταιρειών του χώρου
  •  Εκπαιδευτικές επισκέψεις
Ενδιαφέρομαι για το Πρόγραμμα:
Restaurant Operation

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*

etiketes_formas