Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Προσωπικός Γυμναστής / Personal Trainer
Προσωπικός Γυμναστής / Personal Trainer

Το πρόγραμμα σπουδών «Προσωπικός Γυμναστής» απευθύνεται σε ανθρώπους με αγάπη για την υγεία και την ευεξία. Σε φοιτητές και αποφοίτους ΤΕΦΑΑ, σε φυσικοθεραπευτές, αθλητές αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν το χόμπυ τους επάγγελμα. Σ΄ αυτό το πρόγραμμα σπουδών επαγγελματίες της Φυσικής Αγωγής θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σ ένα σπουδαίο προσωπικό γυμναστή.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ

  • τις βασικές κινητήριες δεξιότητες στο χώρο του fitness,
  • τη ανθρωπομετρική αξιολόγηση,
  • τη διαδικασία προσωπικής αξιολόγησης (συνέντευξη) στον χώρο του πελάτη: (δηλαδή, σε τι συνίσταται η “συνέντευξη μηδέν”, πώς θα διεξάγεις θεωρητικά και φυσικά τεστ ή ερωτηματολόγια για να αξιολογείς τον πελάτη σου και πώς θα αναλύεις τα αποτελέσματά τους ώστε να παρέχεις την καλύτερη δυνατή γυμναστική σύμφωνα με τους συμφωνηθέντες στόχους και τα χαρακτηριστικά του).

Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση

  • Στη μεθολογία της εργασίας ενός προσωπικού γυμναστή από τη συνέντευξη “μηδέν” έως την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.
  • Στις γενικές αρχές των τεστς, των δοκιμών και των ερωτηματολογίων που θα σε βοηθήσουν να αξιολογείς τη φυσική, βιολογική και ψυχολογική κατάσταση του πελάτη σου.
  • Στην εκμάθηση οργανικών λειτουργιών, φυσικής κόπωσης, και βάσεις εφαρμοσμένης βιομηχανικής στο χώρο του  fitness/ευεξίας.
  • Στην εκμάθηση προπονήσεων για υπερτροφία και τόνωση, αλλά και καθημερινές ασκήσεις προπόνησης και ο προγραμματισμός τους.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ: Δική μας δουλειά είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές σου ώστε να γίνεις ο καθοδηγητής του πελάτη σου και να τον βοηθήσεις να επιτύχει τους στόχους του με τον πιο σωστό και υγιή τρόπο.

Εσύ θα γίνεις εκείνος ο επαγγελματίας που κάθε πελάτης χρειάζεται.

Ενδιαφέρομαι για το Πρόγραμμα:
Προσωπικός Γυμναστής / Personal Trainer

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*

etiketes_formas