Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Διευθυντής (Μάνατζερ) Ξενοδοχείου
Διευθυντή (Μάνατζερ) Ξενοδοχείου

Με το πρόγραμμα μάνατζερ ξενοδοχείου της  Εxitae και της Ανώτατης Σχολής Ξενοδοχειακών Σπουδών θα αποκτήσεις την μόρφωση και την κατάλληλη πρακτική άσκηση για να επιτύχεις επαγγελματικά σ’ αυτόν τον τομέα.

Το πρόγραμμα μαθημάτων  «Μάνατζερ Ξενοδοχείου» θα σε εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεται ένας διευθυντής ώστε να διαχειρίζεσαι με επιτυχία κάθε δραστηριότητα που αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών σε όλους τους χώρους  του καταλύματος. Στα δωμάτια, στους κοινόχρηστους, στους βοηθητικούς και στον περιβάλλοντα χώρο.

Το πρόγραμμα μαθημάτων δεν αφορά μόνο τη διαχείριση ξενοδοχειακών καταλυμάτων, αλλά και άλλων όπως: ενοικιαζόμενα δωμάτια, νοσοκομεία, εστίες, οίκους ευγηρίας και άλλους οργανισμούς.

Γιατί να διαλέξεις αυτό το πρόγραμμα;

  • Θα μάθεις να συντονίζεις και να επιβλέπεις όλες τις εργασίες του προσωπικού και των διαφορετικών υπηρεσιών στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.
  • Να χειρίζεσαι τα τμήματα στον χώρο του καταλύματος
  • Να μπορείς να διοικήσεις στον τομέα της εκπαίδευσης: μάνατζερ ή γενικός υπεύθυνος εξυπηρέτησης δωματίων και καθαριότητας σε μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, εστίες εσώκλειστων φοιτητών, κολέγια, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια κτλ.
  • Να μπορείς να διοικήσεις στον τομέα της υγείας: μάνατζερ ή γενικός υπεύθυνος εξυπηρέτησης δωματίων και καθαριότητας σε οίκους ευγηρίας και ιδιωτικές κλινικές.
  • Να μπορείς να διοικήσεις σε άλλους τομείς με ιδιαίτερες περιπτώσεις: Άτομα με ειδικές ανάγκες, κέντρα φιλοξενίας, αναμορφωτήρια, ορφανοτροφεία.

Σε πολυτελείς οικίες  και μεγάλα αστικά συγκροτήματα.

Σημείωση: Αν είσαι γυναίκα, ίσως σ’ ενδιαφέρει να γνωρίζεις πως το 82,7% των συμβολαίων με αυτό το προφίλ πραγματοποιούνται σε γυναίκες.

Ενδιαφέρομαι για το Πρόγραμμα:
Διευθυντής (Μάνατζερ) Ξενοδοχείου

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*

etiketes_formas