Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Η εκπαίδευση στη σύγχρονη εποχή
Bar & Restaurant Management
/var/www/vhosts/korelko.gr/httpdocs/wp content/uploads/2017/03/digitalmarketing

Ο bar & restaurant manager είναι το στέλεχος του εστιατορίου, που αναλαμβάνει τη διαχείριση, την οργάνωση και λειτουργία ενός εστιατορίου ή bar. Συντάσσει τη λίστα φαγητού και κρασιού, επιβλέπει το service, προγραμματίζει τις κρατήσεις και είναι γενικότερα υπεύθυνος για την άριστη λειτουργία της επιχείρησης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Kορέλκο υλοποιεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των στελεχών που διευθύνουν εστιατόρια, bar και κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Το πρόγραμμα διεξάγεται εργαστηριακά και καταφέρνει να μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ενός απαιτητικού και ελκυστικού επαγγέλματος.

  •  Εργαστηριακό πρόγραμμα που παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες οργάνωσης, λειτουργίας και διεύθυνσης κάθε επισιτιστικής επιχείρησης
  •  Διδασκαλία από επαγγελματίες maître, οινοχόους, γευσιγνώστες, F&B managers, bartenders
  •  Αποκλειστικά εργαστηριακά μαθήματα σε χώρο bar-restaurant, εντός της σχολής
  •  Ευέλικτο ωράριο μαθημάτων
  •  Παροχή βιβλίων και σημειώσεων
  •  Γευσιγνωσίες οίνου και αλκοολούχων ποτών κορυφαίων εταιρειών του χώρου
  •  Εκπαιδευτικές επισκέψεις

Διάρκεια Προγράμματος

  •  Η φοίτηση διαρκεί 6 μήνες. Ξεκινά κάθε Νοέμβριο και τα μαθήματα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα, από 3 ώρες κάθε φορά.
  •  Στο τέλος του προγράμματος ακολουθεί γραπτή εξέταση σε όλη τη διδακτέα ύλη.
  •  Κάθε ενότητα του προγράμματος μπορεί να παρακολουθηθεί και μεμονωμένα, προσφέροντας σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.
Ενδιαφέρομαι για το Πρόγραμμα:
Bar & Restaurant Management

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων*

etiketes_formas